Strand jurkje

Een strand jurkje maakt je strandoutfit helemaal af en is echt de finishing touch. Eerst kun je lekker zonnen in je bikini op het strand en daarna gezellig in je mooie strandjurkje een drankje doen in een beachbar of op een terras.

Diverse modellen

Een strand jurkje is een must have voor naar het strand. Onze strandjurkjes zijn op verschillende manieren te dragen:

  • Als halter
  • Strapless
  • Met een mooie strik voor

 

Een halterjurkje is de perfecte strandjurk voor een leuke date op het strand of voor een drankje op het terras. Je kunt de bandjes namelijk in je nek vastmaken, wat zorgt voor een jonge en speelse uitstraling. Een strapless strand jurkje is te herkennen aan de jurkjes zonder bandjes. Deze zijn perfect wanneer je geen witte strepen je gebruinde huid wilt krijgen. Hierdoor worden je schouders ook mooi bruin.

Uw ideale strand jurkje

Voor elk figuur bestaat de ideale jurk: deze accentueert je beste kanten en verbergt eveneens je mindere kanten. Naast een strandjurkje kunt je bij ons bovendien terecht voor een pareo. Dit is erg geschikt om precies te bedekken wat nodig is voor een strandwandeling of een drankje aan de bar. Een pareo droogt bovendien snel en kreukt niet. Onze pareo's zijn van gemaakt van een luxe, zachte stof.

Strandjurkjes van Silk & Beach

Wanneer je de zon in het buitenland gaat opzoeken of een heerlijke zonnige dag in Nederland beleeft, dan is het tijd voor een strand jurkje. Ons strandjurkje staat erom bekend dat ze een luxe uitstraling heeft en mooi valt. Daarnaast zijn ze licht in gewicht, sneldrogend, niet kreukend en zeer vrouwelijk en makkelijk te dragen. Een strand jurkje heb je zo aan- en uitgetrokken, waardoor je er eenvoudig je bikini kunt onder dragen. Zo heb je geen gedoe meer in een kleedhokje of met een handdoek om je heen: het strandjurkje is het perfecte kledingstuk als je een dagje naar het zwembad of strand gaat.

Geschikt voor elk figuur

Wij geloven dat iedere vrouw een ander type topje of broekje nodig heeft om er op haar mooist uit te zien op het strand. Daarom is alles bij ons los verkrijgbaar en bieden wij de keuze uit verschillende typen topjes en broekjes. Een bikini met riem moet zowel goed zijn als goed passen en daarom staat bij ons de pasvorm centraal. Met een bikini van Silk & Beach zul je er fantastisch uitzien op het strand. Kies nu jouw favoriete strand jurkje en geniet lekker van de zon.